Pijan odveo psa lutalicu kući, sve oduševio onim što je napravio kad se otrijeznio

Foto: Facebook

JESTE li ikad učinili nešto u pijanom stanju zbog čega ste zažalili čim ste se otrijeznili? Vjerojatno jeste, ali neki postupci u pijanom stanju mogu imati i sretan kraj.

Tako je počela priča o prijateljstvu između mladića s Tajlanda i preslatkog psa. Naime, Yutthaphum Kaewekhem, zvani Boom, iz Bangkoka, prošli je tjedan izašao malo zabaviti se s društvom i na kraju je popio prilično puno alkohola.

Sljedećeg jutra kada se probudio, šokirao se vidjevši nasmiješeno lice psa kojeg nije poznavao. Ispostavilo se da je pronašao psa lutalicu ispred restorana, i onako pripit odlučio je da je dobra ideja povesti psa kući sa sobom. 

เช้าแล้ววันนี้ยังไม่สาย ขอให้วันนี้เป็นวันที่ดีและมีความสุขกันนะคะทุกคน ❤️❤️ #หมูทะ. 🐕 ...

Objavljuje Yutthaphum KaewekhemUtorak, 6. listopada 2020.

Kada je shvatio što je učinio, Boom je odlučio provjeriti ima li pas vlasnika. Shvativši da je napušten i odlučio ga je udomiti. Tako je lutalica Moota slučajno pronašla svoj novi dom i dobila vlasnika koji voli zabavu.

Priča o njihovom prijateljstvu postala je viralna, i iako mnogi podržavaju Booma, ipak upozoravaju da u alkoholiziranom stanju ne treba dirati životinje.

หมูทะกำลังไป ไหว้ศพคุณปู่ นะคะ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 กรุงเทพมหานคร-พิษณุโลก หน้าจะเป็นแผนของนางที่ทำให้บูมตกเครื่องเมื่อเช้า แล้วบูมต้องเปลี่ยนแผนจากนั่งเครื่อง✈️เป็นขับรถ🚘นางจะได้มาด้วย 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Objavljuje Yutthaphum KaewekhemČetvrtak, 8. listopada 2020.

Pročitajte više