Pokraj Velike Gorice ovaj pas je proživljavao horor, ali su ga dobri ljudi spasili

Foto: Volonteri

PIKO ima oko 6 godina i do sada ga život nije nimalo mazio. Njegov prijašnji vlasnik ga je zlostavljao i zanemarivao. Piko ima gnojne rane po tijelu, no žalosno je da je veterinarski inspektor zaključio da je sve uredu.

Uz pregovore, volonteri Udruge Sigurna kućica su uspjeli nagovoriti tog čovjek da im preda psa. Piko je pas velikog srca, on je svom čovjeku dolazi na poziv i veselio mu se iako je dobio batine nakon toga. Piko je valjda mislio da je to život i da tako mora biti.

Piko je sada dobio priliku naučiti što znači biti pas, što je istinska ljubav i što znači biti dio obitelj. Udruga Sigurna kućica moli za pomoć oko njegovog smještaja - Piko traži smještaj gdje će se moći u miru oporaviti i moli za pomoć u pokrivanju veterinarskih troškova.

Na kraju, Piko će uskoro tražiti i novi dom, stoga podijelite njegovu priči u pomozite Piku da bude dio obitelji kakvu stvarno zaslužuje.

Sve informacije o dragom psu možete dobiti na Facebook stranici, a donacije možete uplatiti na

HR6723600001102587785
ZABAHR2X
paypal: sigurnakucica@gmail.com

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više