Pokušao je udariti psa papučom, a onda se dogodilo nešto predivno

Foto: Facebook

PRIJE nego što počnemo hvaliti smeđeg psića, moramo naglasiti kako ne podržavamo niti jedan oblik nasilja, pa barem on bio odglumljen. Nakon što je objavljen ovaj video, korisnici interneta podijelili su se u dvije skupine.

Jedni su govorili kako je sve ovo nehumano, a drugi su rekli kako je očito da se radi o glumi. Nije bitno je li čovjek glumio nasilje prema ljubimcu i što mu je bila namjera, mi mislimo kako to ne bi trebao raditi ni u šali.

Naši nas psi uvijek shvaćaju ozbiljno. Ako povisimo ton i budemo ljuti, oni znaju da su negdje zabrljali i to ne trebamo uzimati zdravo za gotovo.

Ono što je iznenadilo svaku osobu koja je pogledala ovaj klip, čin je smeđeg psića koji je stao u obranu svom "bratu". Čim je njihov vlasnik dignuo papuču, on je stao ispred svog prijatelja i vlasniku poručio da se makne od njega. Nije li to divno?
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više