Pola milijuna pregleda: Mačak čuo kako djeca galame pa ih počeo oponašati

Screenshot: TikTok

RAGDOLL mačak Louie postao je viralna zvijezda. Vlasnica je snimila trenutak u kojem imitira galamu koje su proizvodila djeca u njegovoj blizini. Snimka prikazuje mačka koji sjedi u svojim kolicima dok ga vlasnica gura kroz hodnike trgovine. U pozadini možemo čuti malu djecu koja galame, što Louieja jako zanima. Uskoro i mačak počinje mijaukati kao da ih oponaša.

"Louie mijauče na naredbu kad želi i misli da je međusobno mijaukanje igra. Kad smo prošli pored djece - prestala sam snimati - nastavio je mijaukati dok je zurio u njih. Nikad nije oponašao nikoga osim mene", objasnila je vlasnica u opisu videa koji je skupio više od pola milijuna pregleda na TikToku.

@louiethelilacragdoll Louie meows on command when he wants too and the command is me meowing at him. He thinks meowing back and forth is a game. When we passed the children (I had stopped recording) he continued to meow while staring at them. 😂 He’s never mimicked someone other than me before. #catsoftiktok #nordstromcat ♬ original sound - Louie the Ragdoll Cat

Prema PetMD-u, mačke se obično oslanjaju na govor tijela kako bi komunicirale, ali budući da ljudi nisu vješti u razumijevanju tih signala, mačke su se prilagodile mijaukanjem kako bi privukle našu pažnju i prenijele nam svoje potrebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.