Poljak izgubio psa na Braču, potraga još traje: "Krenuo sam ga tražiti i čuo pucanj"

Foto: Facebook

ZA POLJAKA Rafała Idczaka odmor na Braču pretvorio se u noćnu moru. Izgubio je svog psa Mareka, za kojim potraga još uvijek traje.

Rafał je Mareka udomio prije osam i pol mjeseci i od tada su nerazdvojni. 

"Danas mi je zadnji dan u Hrvatskoj i još uvijek se nadam da ću ga pronaći. S Marekom stalno putujem i već smo tri puta bili u Hrvatskoj, posjetili smo i Njemačku, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Srbiju, Italiju i još mnoge države", rekao je Poljak za Slobodnu Dalmaciju.

Psa u Mircima nema. I dalje tražimo Mareka!!! Vlasnik i nekolicina ljudi koji su ga tražili uputili bi se prema mjestu...

Objavljuje Bračke šapePetak, 22. listopada 2021.

"Putujemo vlakom ili autostopom, a prošlu subotu smo stigli na Brač. Krenuli smo put Vidove gore, a na jednom dijelu puta Marek se malo udaljio od mene. Trčao je okolo i igrao se što nije ništa čudno jer se uvijek vrati. Nastavio sam svojim putem, ali me iznenadilo što se nije vratio. Krenuo sam put nazad, ali sam iznenada čuo pucanj. Tražio sam ga nekoliko sati, ali od Mareka ni traga", govori Rafał. 

Poljak se nada da se Marek prepao pucnja i pobjegao ili da ga je netko pronašao i odveo kući. Udruga Bračke šape podijelila je fotografije Mareka kako bi pomogli u potrazi za izgubljenim psom.

Pročitajte više