Poznati milijunaš doveo medvjeda na tulum, fanovi ga prozvali zbog toga

Screenshot: Instagram

DAN Bilzerian javnosti je poznat zbog svog raskošnog načina života koji besramno pokazuje na društvenim mrežama. Oko njega su uvijek zgodne žene, na njemu su skupe stvari, pije najskuplja pića i vozi se privatnim avionom. Mnogim je ljudima to zanimljivo pratiti. No jučer su ga mnogi od njih osudili i prozvali. 

Dan ima više od 26 milijuna pratitelja, a mnogi od njih bili su zgroženi njegovim posljednjim potezom. Na jučerašnji tulum odlučio je dovesti grizli medvjeda kojeg je hranio pred uzvanicama. Sve je to snimio i stavio na Instagram, a reakcije ljudi nisu bile baš najbolje.

Većina ga je pratitelja prozvala zbog tog čina te mu rekla kako bi sa svojom moći i utjecajem mogao i trebao ljude educirati, a ne iskorištavanje životinja prikazivati kao nešto zabavno i smiješno.

"Ovo je užasno. Molim te odvedi tog medvjeda u rezervat. Educiraj se i prestani iskorištavati životinje. Budi primjer milijunima pratitelja. MOLIM TE!", napisao je jedan od mnogih. Bilo je, naravno, i onih koji su cijeli taj čin smatrali smiješnim i slatkim. Mi smo apsolutno protiv ovakvih stvari. Što vi mislite o tome?

Pročitajte više