Prava istina o opasnim psima: Pogledajte što je ona napravila udomiteljici!

Ilustracija: 123rf.com 

 NAŽALOST, poput mnogih drugih pasa i Grayce, kujica u tipu pit bulla  žrtva je zlostavljanja! Srećom, kad je upoznala sadašnju privremenu udomiteljicu s kojom dijeli dom  njezin život je krenuo na bolje!

Da zna cijeniti to što ju je primila u svoju dom te da joj vjeruje Grayce joj je pokazala gestom, snimljenom nedugo nakon što je na svijet donijela 11 preslatkih psića.

"Mislim da se kao nova mama osjeća nesigurnom te da je ljubav i sigurnost potražila kod nekoga koga voli i kome vjeruje", izjavila je za thedodo.com Stevoni Wells Doyle, kojoj je njezina nova prijateljica povjerila čuvanje svojih beba.

 

Posted by Stevoni Wells Doyle on 23. siječnja 2017

Dodala je kako su do sada kroz njezin život prošle stotine pasa, ali da je ovo prvi put da joj je mama na ovakav način predala svoje štence.

Nakon što njezini štenci ojačaju i budu spremni za novi život bit će udomljeni, a ista sudbina očekuje i Grayce.

Iako ih se često naziva opasnim i agresivnim psima, video koji možete vidjeti pokazuje pravu istinu o pit bullovima, ali i svim ostalim žrtvama stereotipa i predrasuda, a to je da svaki pas ima i svoju nježniju stranu. Vlasnici su ti o kojima ovisi kako će se pas ponašati!

Pročitajte više