Predivne Lolite nema više od mjesec dana, vlasnici nalazniku nude 2000 eura

U Sloveniji je nestala Lolita. Predivne bengalske mačke nema već više od mjesec dana, a njezini očajni vlasnici je svakodnevno traže. Svoje apele dijele i na društvenim mrežama, gdje su poručili da nalazniku nude nagradu od 2000 eura.

‼️Še vedno pogrešamo našo Lolito! Ni je videti že cel mesec. NAGRADA za NAJDITELJA je ‼️2000€‼️prosim delite, da vidi...

Objavljuje Tamara MüllerČetvrtak, 9. svibnja 2024.

Inače, bengalska mačka jedna je od najmlađih pasmina mačaka nastalih umjetnom selekcijom, križanjem azijske divlje leopard-mačke s domaćom mačkom. Prepoznatljiva je po atletskoj građi tijela prekrivenog kratkim do poludugim "svilenim" krznom gotovo identičnim leopardovom. 

Vole društvo pasa, a poput pasa, i njih je vrlo lako naučiti naredbe poput: sjedi, lezi, daj šapu, ali i hodati na povodcu ili bez njega. Vole 'krasti' hranu, vrlo brzo nauče gdje i kako se otvaraju ladice i hladnjak, tako da im obične igračke vrlo brzo mogu dosaditi. Budući da je riječ o glasnim i aktivnim mačkama, ne preporučuju se onima koji žele mir i tišinu. Ubraja se među najskuplje pasmine mačaka i košta između 800 i 1300 eura.

Pročitajte više