Preslatki korgi zavija nakon svakog obroka, a razlog za to je najslađi

Screenshot: YouTube

VEĆ smo se više puta uvjerili u to da ljubimci znaju biti jako čudni. Baš kao i ljudi, i oni mogu imati navike i hobije koji ih izdvajaju iz mase. Korgi kujica imena Willo jedna je od njih. Ona je posebna zbog toga što nakon svakog obroka, a ponekad i usred jela, počne zavijati. To se prvi put dogodilo kada je bila štene i to je najprije uplašilo njezinu vlasnicu.

Pomislila je da se njezina Willo guši, a kada je shvatila da je s njom sve u redu, bila je užasno zbunjena. To se zavijanje ponavljalo kod svakog objeda, a kada je došla u zrelo pseće doba, ono se prorijedilo. Sada Willo uglavnom zavija nakon što pojede sve iz svoje zdjelice i to tek kada dođe pred svoju voljenu vlasnicu.

Ona je uvjerena da joj Willo tako želi zahvaliti što je hrani, što je voli, pazi i što joj je otvorila vrata svog doma. Ljubimci su nevjerojatno zahvalna bića. Oni trebaju tako malo, a zauzvrat ti daju ljubav koja se teško opisuje riječima. U nastavku poslušajte Willo, sigurni smo da će vam njezino zavijanje izmamiti osmijeh na lice. 

Pročitajte više