Preslatki Lobo nema ni godinu dana, a ostao je bez doma. Hitno traži novog vlasnika

Foto: Facebook

IZ UDRUGE Noina arka na Facebooku su objavili da pas Lobo, star ni godinu dana, traži novog vlasnika. Iako je neko vrijeme imao svoj dom, zbog nekih okolnosti ga danas više nema. Udomitelj je za ovog preslatkog psa rekao da je odličan kućni ljubimac.

"Lobo, mali neodoljivac treba dom. Lobo je kratko vrijeme imao dom, ali zbog okolnosti koje zaista nisu za osudu, ponovo ga traži. Udomitelj je imao samo lijepe riječi za ovog mališana. Rekao je da je fantastičan pesek i da zaslužuje divan dom i obitelj", stoji u objavi na društvenim mrežama. 

LOBO, MALI NEODOLJIVAC TREBA DOM🥰🥰🥰 Lobo je kratko vrijeme imao dom ali zbog okolnosti, koje zaista nisu za osudu,...

Objavljuje Noina ArkaČetvrtak, 11. travnja 2024.

Lobo nema ni godinu dana i hitno treba dom

"Baš sam ozbiljan, sada je vrijeme za ozbiljnu ulogu. Ma dajte, niste valjda povjerovali da ja mogu biti ozbiljan? Pa ja sam komedija i pol. Uz mene nema ozbiljnosti. Zabava, ljudovi moji, samo zabava. Pa pogledajte tu moju njupalicu, nožice, glumu... show stalno. Kad se mazim i kad šetam, ma i kad spavam sam smiješan, zapravo ja sam neodoljivo sladak", napisali su.

"Nemam još niti godinu dana jer sam rođen 16.6.2023. i hitno, najhitnije trebam dom. Naravno život u kući, ljubav do neba i smijeha za popiškit se uvjet je koji udomitelji trebaju ispunjavati. Minijaturan sam i ako pitate kakav sam križanac, najbolji odgovor je psa", zaključili su. 

Pročitajte više