Pretučen, istraumatiziran i neuhranjen, sada zaslužuje sreću u ljubav

Maria K.

PRIJE dva i pol mjeseca u dvorište jedne obitelji dovukao se pas, istarski gonič koji je izgledao kao da će uginuti. Pretučen, traumatiziran i neuhranjen, ali sa željom za životom i vjerom u ljude iako su mu monstrumi ovo napravili.

Poznato je da puno lovačkih pasa u nekom trenutku postane otpad i da ih se njihovi "vlasnici" rješavaju na najgore moguće načine, no ovaj pas je imao sreće da je došao do obitelji koja mu je odlučila pomoći.

U dva i pol mjeseca koliko je kod njih dobio je svu potrebnu medicinsku njegu, udebljao se 4,5 kilograma te je postao velika maza.

Njegovo zdravstveno stanje je sada super, kastriran je i sve što mu nedostaje je njegova obitelj koja će ga zauvijek voljeti kako bi što prije zaboravio traumu kroz koju je prošao.

Ginger zna lijepo hodati na povodcu, dobro se slaže s drugim psima i sve što želi je dom.

Podijelite njegovu priču i pomozite mu da bude sretan te da zaboravi na svu tugu koju je prošao. Više informacija o ovom divnom psu možete dobiti na Facebook profilu Maria Klarić ili kontakt broj: 098/1300283 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više