Pripremili su igru za mačku, nisu imali pojma da će pas reagirati ovako na to

Foto: Facebook

INTERNET je prepun raznih ludorija, smiješnih videa, recepata, savjeta, mudrih riječi, a sve to često nam daje genijalne ideje. Nekada jednostavno kopiramo nešto što su činili drugi, a nekada nas djela i riječi drugih potaknu da osmislimo vlastite. Natalee Salvador ubijala je vrijeme na Facebooku kada je ugledala nešto što je odmah htjela isprobati. U videu, kojim se oduševila, ugledala je vlasnicu koja je na stropni ventilator zakačila listove WC papira pa isti upalila.

To se pokazalo kao odlična igra za njezinu macu koja je oduševljeno pokušavala uloviti papir. Natalee i njezin partner učinili su isto, ali kada su upalili ventilator, nije se dogodilo ništa. Maca nije bila nimalo zainteresirana, blijedo je gledala u njihov "izum" te za nekoliko trenutaka krenula svojim putem. No nije maca jedini četveronožni stvor u njihovom domu.

Jednom se to ipak dopalo i to je šokiralo njegove vlasnike. Šest godina star engleski buldog Bentley inače nije od trčanja i aktivnosti. No ova nova naprava jako ga je zbunila i oduševila pa je reagirao urnebesno. Njegovi vlasnici sve su snimili i podijelili sa svijetom, a smiješnu reakciju možete pogledati u videu koji slijedi. 
 

Pročitajte više