Prizor iz bajke: Labud se vratio partnerici nakon boravka u oporavilištu

Screenshot: TikTok

LABUDOVI su jedna od rijetkih životinja koje imaju istog partnera cijeli život, a gubitak partnera može dovesti do depresije i problema sa zdravljem. U viralnoj snimci, pregledanoj 15.2 milijuna puta i objavljenoj na profilu @tiernotruf, imamo priliku svjedočiti povezanosti jednog labuđeg para koji je na kratko vrijeme morao biti odvojen.

Mužjak labuda je proveo dva tjedna u oporavilištu za divlje životinje u Düsseldorfu u Njemačkoj, nakon čega je vraćen u divljinu gdje ga je dočekala vjerna partnerica. Ono što je uslijedilo je izgledalo kao prizor iz bajke. Čim su se ugledali, njih dvoje su graciozno doplivali jedno drugome, nakon čega su se počeli maziti i sinkronizirano plivati.

@tiernotruf Swan returned to his partner after two weeks in the rescue center #animalrescue #swan #love #fyp #tiernotruf #tierrettung #schwan ♬ Originalton - Tiernotruf e.V.

Ovakav prizor topi i najtvrđa srca, što dokazuju komentari ispod videa. "Ovo je prekrasno, vjerojatno su mislili da se više nikad neće vidjeti", "Sad mi je jasno zašto postoji balet Labuđe jezero", "Plačem zbog ovoga", "Ovo je prava ljubav", pisali su korisnici TikToka u komentarima. 

Jedna korisnica TikToka je otkrila da "svaki labuđi par ima svoj jedinstveni ljubavni ples", a ono čemu svjedočimo u videu je upravo jedna od tih ljubavnih koreografija.

Pročitajte više