Pronađen je sa svega 10 dana starosti u smeću kod Šibenika i sada treba pomoć

Volonteri

ČETIRI štenca su pronađena prije 11 mjeseci u kontejneru za smeće u Šibeniku. 4 male slatke njuške, stare svega 10 dana, netko je bezdušno bacio kao da su potrošene baterije.

Dvije ženke i dva mužjaka su othranjeni na dudu te su udomljeni svi osim Oskara i Breta. Obojica su cijepljeni i čipirani te redovno čišćeni od unutarnjih i vanjskih nametnika.

Danas ćemo vam predstaviti Breta, a vjerujemo da zajedničkim snagama možemo pomoći Udruzi Šibenske Šape da maleni pronađe obitelj.

Bret je jako umiljat i zaigran, sa strancima je plah, no kada se opusti, velika je maza. Voli se igrati lopticom i uživa u raznim avanturama i šetnjama.

Srednje je veliki pas, a volonteri smatraju da je mješanac lovačkih pasmina. Nalazi se na privremenom smještaju u Vodicama te sve informacije za njega možete dobiti na Facebook stranici Šibenske Šape, na e-mailu: sibenske.sape@gmail.com ili na 095 811 2004 WhatsApp ili Viber.

Bret se udomljava uz provjeru uvjeta i potpisivanje Ugovora te je kastracija obavezna. Slatki Bret s veseljem čeka svoju novu obitelj i vlasnika, svoje nove prijatelje i ljubav. Podijelite njegovu priču i pomozite mu da bude priča sa sretnim krajem. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više