Pronašli su dvije lutalice i shvatili da ih nikako ne smiju razdvojiti

Foto: Facebook

OVA SU dva psića bila odbačena na ulici. Nitko ne zna njihovu priču i prošlost, no ožiljci na njihovim tijelima govore da im nije bilo lako. No, lijepa stvar u svom tom užasu je činjenica da su imali jedan drugoga. Phillip i Dade najbolji su prijatelji koji se obožavaju. Svi koji su ih upoznali rekli su kako nisu nikada vidjeli toliko snažnu povezanost između dvije životinje. U veterinarsku stanicu su ih odveli skupa, a kada su ih pokušali razdvojiti, to im nije pošlo za rukom.

Phillip je mješanac u tipu pudlice i zbog zapetljanog krzna bilo mu je prijeko potrebno šišanje. Prebacili su ga u drugu prostoriju kako bi se riješili tog tereta, a njegov najbolji prijatelj Dade krenuo je za njim. Morali su ga pustiti unutra i pustiti ga da nadgleda šišanje.

Već tada su shvatili da ih nikako ne trebaju razdvojiti. No, udomljavanje jednog psa teško je samo po sebi. Udomiti dva psa odjednom nevjerojatno je težak posao, no ovim se pesonjama sreća ipak osmjehnula. Nakon samo nekoliko tjedana pronašli su novu vlasnicu. Predivna žena odlučila je pružiti dom obojici i njihova sretna priča tek je počela.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više