Pronašli zapetljanu lisicu, vratili se kući po nož i pomogli joj da se oslobodi

Screenshot: Facebook

JEDNA lisica u Rusiji zapetljala se u komad tkanine, ali je imala veliku sreću da je pronađe jedan bračni par i pomogne joj.

Premda se brojne divlje životinje zapetljaju u nešto iz čega se ne mogu izvući, tek rijetke imaju sreće da ih netko pronađe i pomogne im. Ova lisica se zapetljala u komad tkanine pored puta, no imala je sreću da je slučajno naišao bračni par koji joj je bio voljan pomoći.

Par je brzo shvatio o čemu se radi, ali nisu sa sobom imali nikakav oštar predmet kojim bi prerezali tkaninu. Ipak, to ih nije spriječilo da oslobode nesretnu lisicu. Otišli su doma, uzeli nož i vratili se pomoći zarobljenoj životinji. S obzirom na to da je životinja bila jako prestrašena, prebacili su joj deku preko glave kako bi je smirili jer bi je, u protivnom, vjerojatno ozlijedili dok režu tkaninu.

Taj potez se pokazao kao pun pogodak. Lisica se smirila, a oni su lako prerezali tkaninu u kojoj su joj bile zapetljane noge. Kad su je oslobodili, maknuli su joj deku s glave, a životinja je u prvi mah samo zbunjeno gledala. Ipak, brzo je shvatila da je napokon slobodna te je brzo otrčala u divljinu.

Pročitajte više