Psi su u većini slučajeva naši prijatelji, no ovaj je izdao svoje vlasnike

Screenshot: YouTube

DA SU psi čovjekovi najbolji prijatelji, to znaju i ptice na grani. Oni su tu kada nitko drugi nije. Ne napuštaju nas u teškim situacijama i vesele se s nama kada smo sretni i ispunjeni. Psi naše živote obogaćuju i uljepšavaju na predivne načine.

Svatko tko ima ljubimca dobro zna da je vraćanje u dom koji dijelimo s malim čupavim četveronošcima puno ljepše iskustvo od vraćanja u dom u kojem nema životinje koja nas nestrpljivo dočekuje na vratima. No i lojalni prijatelji ponekad znaju izdati, no ne svojom krivnjom.

Ova se obitelj igrala skrivača. Maleni sin tražio je oca i majku, a pritom je nosio GoPro kameru fiksiranu na glavi. Njegovi su se roditelji dobro skrili, no njihov ih je pas slučajno odao. Sigurni smo da bi sinčić još dugo tražio da nije dobio pomoć od svog čupavog prijatelja. Iako je roditelje izdao, njemu je pomogao jer psi ipak klince stavljaju na prvo mjesto. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više