Psić ukrao bebin kreker pa napravio nešto urnebesno i potpuno neočekivano

Screenshot: YouTube

AKO imate kućnog ljubimca, onda sigurno znate što je to žicanje hrane. To je, naravno, najčešće pojava u životu sa psima i mačkama. Kada bi postojalo natjecanje u ovoj disciplini, psi bi definitivno bili u prednosti. Mačke imaju malo drugačiju taktiku, a psi uporno stoje ispred svojih vlasnika i molećivim očima govore: "Daj i meni malo, nemoj biti škrtica."

Teško je odoljeti takvim pogledima. No vlasnici znaju da psi neke stvari ipak ne smiju jesti pa im za njihovo dobro odbijaju dati komadić tog nečeg što baš jako žele. Nekada psi razmišljaju drugačije i pokažu da su nekoliko koraka ispred svojih vlasnika.

Tada do hrane dođu na čudne, smiješne i genijalne načine. Ovaj je pas odlučio iskoristiti najslabiju kariku obitelji - dijete koje nije znalo u što se upušta. Mnogi bi rekli da mu je malac sam dao taj kreker, no plač koji je uslijedio nakon što ga psić pojede sve govori. No to nije najsmješniji dio priče. Kada psić čuje bebin plač, pravi se kao da se ništa nije dogodilo i počne zavijati. Tko bi to očekivao? Baš je urnebesan.

Pročitajte više