Retriverica inzistira da njena vlasnica učini jednu stvar poslije svake večere

Screenshot: TikTok

VIDEO, koji je na društvenoj mreži TikTok objavila korisnica @alynnalways, a koji prikazuje njenu zlatnu retrivericu Roxy, nasmijao je internet do suza.

Snimka prikazuje trenutak kada zlatna retriverica priđe svojoj vlasnici nakon što ju je pitala je li spremna za podrigivanje, ukazujući na to da je ova radnja nešto na što je kujica navikla u svojoj svakodnevici.

Roxy sjedi na kauču dok ju vlasnica lagano tapše po leđima kao netko tko pokušava podrignuti bebu. Zlatna retriverica uživa u tretmanu i strpljivo sjedi pokraj svoje vlasnice sve dok ne podrigne.

@alynnalways Dont know how this started, but now i have to do it after every meal. #dogsoftiktok #goldenretriever #burp #baby #funny #funnydog #goodgirl #dog ♬ original sound - Amber Hall

"Ovo je naša četverogodišnja zlatna retriverica po imenu Roxy", rekla je vlasnica psa Amber Hall u intervjuu za Newsweek.

"Obožava podrigivati nakon svakog obroka. To je tako smiješno i slatko, ali nisam imala pojma da će video postati viralan", dodala je.

Videozapis je na TikToku pregledan više od 5 milijuna puta i trenutno je najgledaniji video na njenom profilu.

Korisnica TikToka su uvjerili vlasnicu da nije jedina koja ima razmaženog psa. "U redu je, moj pas me izdresirao da ga hranim žličicom, i to žličicom od 5 cm", "Ja sam svog zlatnog retrivera isto slučajno naučila da podriguje poslije jela", "Moj retriver dođe i meni podrigne u facu", neki su od komentara korisnika.

Pročitajte više