Rotvajler dobio novog prijatelja. Prvo ga se plašio, a onda se rodilo prijateljstvo

Screenshot: TikTok

VIDEO jednog rotvajlera i njegovog novog sustanara, malog psića, postao je viralan na TikToku. Korisnički račun pod nazivom captaincap26, koji inače objavljuje slatke snimke životinja, podijelio je preslatku priču dvaju pasa, koja je prikupila preko 1.5 milijuna lajkova i tisuće komentara.

Na snimci se može čuti kako žena priča da je u svoj dom dovela malenog psića, a već ima ljubimca, velikog rotvajlera. Mali psić je iznimno društven i karizmatičan, priča ona, tako da se rotvajler prvih nekoliko dana plašio svog novog hiperaktivnog sustanara.

@captaincap26 Rottweiler gets a tiny puppy and doesn't know what to do with her until she teaches him how to play together 💕(1)#dogs #dogsoftiktok #funny #fpy ♬ original sound - captaincap26

"Mali psić se čitavo vrijeme pokušavao igrati s rotvajlerom, ali ovaj to nije nikako shvaćao. Stoga ga je mali stalno grickao, malo za noge, malo za rep. I lajao je na njega. Konstantno je lajao, samo da ga ovaj primijeti", ispričala je žena u videu.

Ljudi komentiraju: "Nabavila si ljubimca ljubimcu"

Tek nakon nekoliko dana poznanstva, rotvajler je shvatio da se zapravo može igrati s malim psom i krenuo ga loviti po sobi. I tu je počelo prijateljstvo. "Sada mu sve popušta. Kao da zna da je on manji pa mu daje omiljene igračke i sve što želi", zaključila je.

Video je postao hit na TikToku i oduševio je brojne korisnike ove platforme. "Nabavila si ljubimca svom ljubimcu", "Eksplozija slatkoće", "Treba mi ovakav psić u životu", samo su neki od komentara korisnika.

Pročitajte više