Roy je predivan stariji pas koji traži obitelj, život u kavezu želi zamijeniti domom

Foto: Facebook/Noina arka

SLATKI Roy ima deset godina i traži savršenu obitelj u kojoj će provesti stare dane. Roy je štićenik udruge Noina arka, pogledajte što su za njega napisali volonteri.

"Nije mi baš bilo lijepo u životu, ali evo, ide na bolje. Nisam više na kratkom lancu, ni u malom boksu, nisam više ni nepovjerljiv prema ljudima, sve više mi se sviđaju. Sada uživam u šetnjama, maženju, poslasticama i znam da postoji bolji život uz ljude, život o kojem ja, mojih prvih sedam godina, nisam imao pojma. 

Za mene bi bilo bolje da imam svoje dvorište i ljude koji bi brinuli o meni te mi pružili dom iz snova. Križanac sam haskija i ovčara, pravi sam bundaš. Kažu da sam jako skroman pas, nikad ne žicam poslastice, nego pristojno čekam da me ponude. Jako sam dobar domaćin, kada dođete u moj kavez, nema sretnijeg psa na svijetu. Skačem od sreće i umiljavam se kao mačić", dio je objave koju su iz udruge objavili na Facebook stranici. 

Roy je rođen 2014. godine, cijepljen je, čipiran, kastriran i prava je maza. Ako ste zainteresirani za udomljavanje ovog predivnog psa, javite se udruzi Noina arka. 

BUNDAŠ ROY S OSMIJEHOM NA NJUŠKICI ČEKA DOM😍😍😍 Bok ljudi! I ja sam u Noinoj arci i ja trebam dom🍀 Nije meni baš bilo...

Objavljuje Noina ArkaPonedjeljak, 18. ožujka 2024.

Pročitajte više