Sada možete zarađivati uz pomoć svojih životinja i ljubimaca, saznajte kako

Screenshot: YouTube

SIGURNI smo da većina vas zna što je to Airbnb, no za one koji još uvijek ne znaju Airbnb možemo predstaviti kao zvijezdu turističkih servisa. Putem njihove web stranice možete pronaći privatan smještaj gotovo u bilo kojem dijelu svijeta. Uz smještaj, imaju i kategoriju Airbnb Experiences putem koje možete pronaći lokalne atrakcije kojima ćete si začiniti dan na putovanjima. No nisu stali samo na ovome.

Nedavno su pokrenuli potkategoriju - Airbnb Animal Experiences putem koje, kako i samo ime otkriva, možete uživati u avanturama s ljubimcima te domaćim, divljim i egzotičnim životinjama. Tako ćete moći upoznati najpoznatiju mačku na svijetu, upoznati černobilske pse, voziti skate sa psima, kupati se vidrama, upoznati životinje s farme, provesti dan s pčelama i pčelarima te mnoge druge aktivnosti u koje su uključene slatke poznate i manje poznate životinje iz cijelog svijeta.

Najbolja je stvar što i vi ljudima možete ponuditi upoznavanje s vašim životinjama i ljubimcima, a ovo je osobito dobra vijest za sve ljude koji se bave seoskim turizmom te imaju razne životinje na svojim farmama. Ta upoznavanja ćete, naravno, naplatiti. Stoga, ako mislite da imate zabavne, slatke i posebne ljubimce ili imanje sa životinjama koje bi mnogi htjeli upoznati, nemate što čekati!

Pročitajte više