Sakrila se u šupu kako bi na svijet donijela pet slatkih beba. Pomozite joj

Volonteri

LUTALA je danima gladna i žedna po Vlašići i nitko je nije primjećivao, nitko je nije htio udomiti. Draga kujica bila je skotna i znala je da se mora negdje skloniti kako bi donijela bebe na svijet i smjestila ih na sigurno.

Pronašla je napuštenu šupu u koju se zavukla i oštenila pet preslatkih beba. No mještanima je smetala i htjeli su se riješiti i nje i beba na najgori mogući način.

Ova pseća obitelj imala je sreće što ih je ipak uočila žena dobrog srca koja je igrom slučaja baš u to vrijeme bila tamo na odmoru. Ona im je nosila hranu i brinula se za njih te je podijelila po društvenim mrežama apel za pomoć kako bi ih se što prije sklonilo na sigurno.

Par divnih spasitelja i ljubitelja životinja zajedničkim snagama uspjeli su smjestiti kujicu s pet beba na sigurno, no potrebna im je pomoć. Iscrpljena kujica je pothranjena i treba kvalitetniju hranu kako bi mogla othraniti svoje bebe. Pomoć je potrebna i njima jer će uskoro moći samostalno papati.

Uz hranu, potrebni su im vitamini, čipiranje te cijepljenje i tablete protiv unutarnjih i vanjskih nametnika. Ono što je posebno u ovoj priči je zahvalnost kujice koja je znala da joj je pružena pomoć.

Kujica je odmah skočila u auto i svojoj spasiteljici stavila glavu u krilo u znak zahvalnosti te pogledom čekala da joj donesu i njene bebe.

Volonteri mole za pomoć za ovu slatku obitelj, a nadamo se da će vrlo brzo svi pronaći svoje nove obitelji i zaboraviti na ružnu prošlost. 

Udruženje za zaštitu životinja "Avlijaner", Travnik
IBAN /BA39 1613000075771023
SWIFT  RZBABA2S
Pay pal: besima_sivro@hotmail.com

Informacije i kako pomoći kujici i bebama možete dobiti i na kontakt broj 098316361 ili Facebook profil Irinea Habek

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više