SAVRŠENO NESAVRŠENI - Fotograf snima pse s invaliditetom kako bi pokazao da su posebni

Foto: Alex Cearns

ALEX Cearns nagrađivani je fotograf čiji je objektiv usmjeren na životinje. Kaže kako je snimanje životinja njegova najveća strast. Obožava životinje činiti posebnima i jedinstvenima. Sve životinje koje fotka su mu drage, no posebno mjesto u njegovom srcu imaju životinje koje su "nesavršene", odnosno životinje koje imaju neki deformitet.

To su psi koji su ostali bez nogu, koji su se rodili bez očiju ili koji još uvijek nose ožiljke nekih prošlih zlostavljanja. Osim zbog izgleda, te su životinje posebne jer se savršeno nose sa svojim nesavršenostima. Nekada nam se čini kako ih uopće nisu ni svjesne jer ih one ne sprječavaju da žive poput "normalnih" životinja.

Trude se raditi sve stvari koje ljubimci obožavaju raditi i svakim danom pokazuju da su pravi borci. Alex je putem svog projekta "Savršene nesavršenosti" pokušao pokazati posebnost i jedinstvenost pasa s invaliditetom i mi kažemo da je to i uspio. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više