Sir Patrick Stewart je još jednom psu omogućio priliku za sreću

Twitter Patrick Stewart

SIR PATRICK STEWART, poznati glumac, ponovno je privremeno udomio psa iz skloništa. On je prije dvije godine udomio pit bul kuju Ginger i time osvojio nove obožavatelje, a sada je to napravio opet. Naime, dok je bio u Los Angelesu, zaljubio se u kujicu Emmu iz organizacije Wags and Walks i odlučio je postati njen privremeni udomitelj te joj pronaći dom kakav zaslužuje.

Na svom Twitter profilu je objavio priču o Ginger koja je također trebala ostati samo privremeno, no nakon svega 48 sati je znao da će Ginger ostati zauvijek. No zakon u Velikoj Britaniji ne dopušta pit bulove.

Zajedno sa suprugom odlučio je da će napraviti sve da Ginger bude sretna, no naišli su na dodatne prepreke. Iako mlada, Ginger je imala problema s križnim ligamentima i morala je na operaciju.

Nakon uspješne rehabilitacije i operacije, Ginger je konačno pronašla svoju novu obitelj, a sir Patrick je redovno posjećuje. Sada je tu slatka Emma, također pit bulica, koja za sada provodi dane s njim, a kako će ova priča završiti i hoće li Emma možda sa sir Patrickom ostati zauvijek - to ćemo tek doznati.

Sigurno je da je sir Patrick veliki čovjek, a njegova ljubav prema životinjama je divna i svi bi se trebali ugledati na njega. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više