Sirius doslovno moli ljude da ga udome: "Nažalost, još ga nitko nije poželio..."

Foto: Facebook

IAKO ima samo godinu dana, Siriusu je dobro poznato koliko ljudi mogu biti zli. Završio je u skloništu, no unatoč tome nije izgubio vjeru u sretan kraj i nada se obitelji koja će mu pružiti ljubav za kojom toliko žudi. Riječ je o psu u tipu terijera koji ima 13 kilograma, a ljude obožava.

"Još nisam vidjela psa koji toliko grli ljude, koji toliko silno moli za spas. Sirius treba dom u kojem će moći biti sa ljudima, a ne negdje u kutu dvorišta. Obožava ljude i treba mu njihova blizina te puno maženja. Na druge pse je malo ljubomoran", objavljeno je uz Siriusov opis u Facebook grupi Udomi, ne kupuj!

Nažalost, on je još u skloništu jer ga nitko nije poželio.

"Sve bi dao za maženje i za svog čovjeka. Tko god je došao u sklonište, Sirius bi ga zagrlio šapama i molio pogledom da ga udomi. Zadnji put kada sam bila u skloništu, svi psi iz boksa su trčali za drugom volonterkom i keksićima koje je dijelila, a Sirius se popeo meni u krilo i uživao u miru i pažnji. To je ono što on treba", doznajemo od Ane koja je imala priliku upoznati Siriusa.

Ako se prepoznajete u ovom opisu i možete Siriusu osigurati sretan dom i puno ljubavi, javite se Pakračkim šapicama ili na ovaj e-mail. On vas nestrpljivo čeka u Skloništu Bučje u Pakracu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.