Sjećate se zadnjeg psa u skloništu na Korčuli koje se zatvara? Još nije našao dom

Foto: Facebook

ARCHIE, posljednji pas u skloništu Papagalo na Korčuli, još nije pronašao svoj dom.

"Da, Archie još uvijek nije našao dom... I da, još uvijek ne odustajemo od njega. Ovaj put nećemo pisati što, kako i zašto se dogodilo, već ćemo se samo fokusirati na Archieja, na njegov predivan karakter i osobine koje moraju naći put do njegove obitelji", napisali su iz skloništa.

"Archie ima 9 godina, u tipu njemačkog lovnog terijera je. Cijepljen, čipiran, kastriran. Aktivan je pas koji obožava more i vodu općenito, a loptice, granje i sve što može nositi u ustima su mu prava strast. Traži aktivne ljude ili barem veliko dvorište jer se apsolutno zna zaigrati i sam i to satima. Izrazito pametan, poslušan i super karaktera. Odlično se slaže s ljudima i drugim psima, jedini problem znaju biti određeni mužjaci, kada je dominacija u pitanju (ali tako to ide u psećem svijetu je li). Ukoliko je drugi mužjak blagog karaktera poput njega, nema nikakvih problema", objasnili su.

"Mace u kući nažalost ne dolaze u obzir, kao ni kokoši u potencijalno velikom dvorištu koje sanjamo za njega, ipak je naš blento terijer. Zapravo, Archie je jednostavno kralj bez mane, a takve ljude mu i tražimo... Znamo da se zvijezde za njega još uvijek nisu poklopile samo iz razloga što pravi čovjek za njega još nije čuo za njega. Hoćete nam pomoći da ih spojimo", poručili su.

Za Archieja je osiguran prijevoz diljem Hrvatske.

Pa nećemo valjda dopustiti da ostane bez doma?

Pročitajte više