Slučajno je pronašla psa od kojeg su je razdvojili kada je bila dijete i udomila ga

Screenshot: YouTube

KAO MALA najveća želja bila joj je imati psa. Neprestano je molila baku da udome jednog i ona joj je tu želju ispunila. Jednoga dana u njihov je dom ušetala malena kujica u koju se odmah zaljubila. Nazvala ju je Chloe. Vrlo brzo postale su najbolje prijateljice. Sve su radile skupa. Kaže kako je njezina kujica uvijek bila tu za nju i kako nije mogla zamisliti život bez nje.

No, jednoga dana promijenilo se sve. Njezin je otac mijenjao posao i zbog toga nisu mogli zadržati Chloe te su je odveli u azil. Srce njezine malene vlasnice bilo je slomljeno. Kaže kako se nikada nije potpuno oporavila. Često je mislila na nju, a nakon što je dobila vlastito dijete, odlučila je da je pravo vrijeme za novog ljubimca. Htjela je udomiti psa pa je gledala oglase na Facebooku.

Nakon nekog vremena, pronašla je stariju kujicu imena Chloe. Odlučili su udomiti je, a kada je ušla u njihov dom, njezina nova vlasnica bila je uvjerena da je to njezina Chloe. To su mogli provjeriti samo na jedan način. Očitali su njezin mikročip i ispostavilo se da je bila u pravu. Nakon mnogo godina, bila je ponovno ujedinjena sa svojom najboljom prijateljicom. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više