Slučajno udario psa djevojke, video postao viralan: "Idem u pakao zbog smijanja"

Foto: TikTok

OLLY O'HARE je na TikToku prenio video koji je snimila skrivena kamera u njegovom domu. Naime, dečko njegove sestre obitelji je objašnjavao igru kriketa, a njihov ljubimac Arlo je odlučio skočiti na kauč u najgorem mogućem trenutku.

Baš kada je sestrin dečko zamahnuo rukom, mali Jack Russell bio je na naslonu kauča s kojeg je vrlo brzo odletio od siline udarca. Olly je video objavio četiri dana nakon događaja i napisao je da je pas dobro.

"Mogu potvrditi da je Arlo to prihvatio kao šampion i dobro je", napisao je Olly u opisu videa. 

@olly_ohare Sisters boyfriend trying to explain his antics at the cricket😂🇦🇺can confirm Arlo took it like a champ and is fine🐶🥊#fyp#ashes#tooklikeachamp ♬ Let it Snow Let it Snow - Christmas Songs

Video je pogledan preko pet milijuna puta, a iako je većini situacija bila smiješna, mnogi su napisali da žele dokaz da je Arlo dobro. 

"Pas je prvi ušao u 2022. godinu", "Ići ću u pakao zato što sam se smijala na ovo", "Reći da sam ovo gledao više puta je zločin, ali je i istina", "Ovo je grozno, ali i užasno smiješno", "Trebam pravi dokaz da je pas dobro", "Idem u pakao zbog smijanja", "Morao sam gledati nekoliko puta da shvatim što se dogodilo", neki su komentari. 

Da bi udovoljio zahtjevima, Olly je nedavno objavio novi Arlov video, a čini se da je sa psom sve u redu. 

@olly_ohare Reply to @jakeyboii44 ♬ original sound - olly_ohare

Pročitajte više