Smiješna beba odlučila psu objasniti neke stvari, a on pozorno sluša

Screenshot: YouTube

DIJETE u obitelji uvijek donosi smijeh u kuću. Isto vrijedi i za pse, a kada se pod jednim krovom nađu u paru, smijehu nikada kraja. Dolazak novog bića u obitelj nešto je što oduševljava svakog člana. Životinje nisu iznimka. Sigurni smo da ste pogledali brojna videa koja prikazuju s kolikim veseljem psi iščekuju nove članove u obitelji.

Sigurni smo da je pas iz videa jedva čekao upoznati tog novog člana kojeg je pazio još dok je bio u majčinom trbuhu. Kada ga je konačno upoznao, svima je obećao da će mu biti najbolji prijatelj, dadilja i životni suputnik. Svaka osoba koja je odrastala sa psom može s pravom reći da je njezino djetinjstvo bilo drugačije.

Psi obogate naš život na divne načine. Ova beba to dobro zna, ona sa svojim psom može uživati, može se igrati, a može mu i ozbiljno objasniti neke stvari. U ovom videu čini ovo posljednje. Nas je dobro nasmijala, a sigurni smo da će i vas obradovati te vam uljepšati dan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više