Smrzavao se i 4 godine bio zavezan na lancu, sve dok ga jedan anđeo nije spasio

Screenshot

OVO je jedna od onih tužnih priča koja slama srca. Sasvim sam, na čvrstom lancu i na minus 40 stupnjeva siroti Diesel je provodio dane. Njegova sudbina je bila tužna, a život jadan. Bio je izoliran od svih, divlje životinje su ga napadale, a on se nije mogao braniti.

Godinama je primao udarce od konja u usta i nije mogao ništa. Trpio je hladnoću, a pomagao si je dizanjem jedne po jedne šapice u zrak kako bi ih barem malo zagrijao. No, Diesel je i jedan od pasa koji je imao sreće.

Za njegovu priču su čuli u organizaciji Animal Advocate i odmah su požurili spasiti ga. Odvezli su ga veterinaru kako bi dobio svu potrebu pomoć, pružili mu puno ljubavi i topline.

Njegovom vlasniku je Diesel dosadio i odlučio je zavezati ga za lanac na nekom udaljenom mjestu kako ne bi čuo njegov lavež i zavijanje. Nije ga bilo briga je li psu hladno, je li gladan... samo ga se htio riješiti.

Volonteri Animal Advocate su odlučili da će ovom  nježnom divu pronaći najbolji mogući dom i da ni na što manje ne pristaju.

Tužno je kako i dalje postoje ljudi koji kao da nemaju srce i ne shvaćaju da je i životinjama potrebna toplina, sigurnost i ljubav. Vjerujemo da se svijet mijenja, a s time i da će sve manje životinja prolaziti kroz ovakve monstrumske priče.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više