Snoopy jedva vidi i čuje, a 13 godina je bio na lancu. Sad uživa u svom novom domu

Foto: Facebook

MALENI Snoopy iz mjesta nedaleko od Čakovca primjer je kako se život može promijeniti nabolje u svega nekoliko mjeseci. Aleksandra Hampamer, voditeljica azila iz Čakovca, objavila je priču o Snoopyju, psu kojeg su spasili.

Prvo je objavila fotografiju Snoopyja na lancu te poslije fotografiju malenog psa u novom domu.

"Od prve do posljednje fotke prošlo je nekoliko mjeseci. Prva fotka je nastala nakon što su nas nazvali susjedi da ovaj mali psić živi ovako godinama (jest da su nas mogli nazvati i ranije, ali dobro, što je tu je, nekad ljudi i ne znaju kome se obratiti pa sami pokušavaju napraviti nešto pa im ne uspije...) pa smo se Sanja i ja zaputile vidjeti što se tu zbiva i ponudile da ga preuzmemo na udomljavanje", napisala je.

Objavljuje Aleksandra HampamerSrijeda, 22. lipnja 2022.

Naglasila je da je 13-godišnji Snoopy pronašao svoj dom te da je nasmijan od uha do uha.

"Nakon malog otpora, dobile smo ga. Tad smo shvatile da Snoopy ima 13 godina, da jedva vidi i čuje, teško jede. Nakon prvotnog šoka i skrivanja polako je iz njega krenula izlaziti nježna i divna pseća dušica željna dodira i ljubavi. Snoopy je od nedavno u svojoj obitelji. I danas nam je poslao ovaj osmijeh. Jer sad zna kako izgleda kad je nekome stalo...", piše na kraju objave.

Objavljuje Aleksandra HampamerSrijeda, 22. lipnja 2022.

Pročitajte više