Spasili su janje koje je odbacila majka, no nisu imali pojma što sve slijedi

Screenshot: YouTube

FLICK je preslatko janje čiji dolazak na svijet nije lijepa priča. Bio je manji od ostala dva janjeta, koja su ga odgurivala i ozljeđivala, a uz to ga je odbacila i mama ovca. Njegovim tadašnjim vlasnicima bilo je jasno da neće preživjeti pa su se obratili ljudima koji imaju utočište za životinje.

Oni su ga objeručke prihvatili i kazali kako je prvih mjesec dana sve to nalikovalo ludoj vožnji. Bilo je puno uspona i padova u samo četiri tjedna. Najprije je bio nevjerojatno slab i bojali su se da će ga izgubiti još prve večeri, onda je iznenadno živnuo pa se vratio na staro.

No oni su mu davali puno pažnje i ljubavi i trudili su se da osjeti da je željen. Uspjeli su u svom naumu i vrlo su brzo shvatili da imaju posla s vrlo čudnim kućnim ljubimcem, no njegove čudne navike činile su ga još slađim. Kada je dovoljno očvrsnuo, pušten je u dvorište s ostalim životinjama.

Na početku ih se bojao i mislili su da će morati živjeti u kući, no vrlo je brzo i njima pokazao svoju čudnu i veselu narav. Njegovo su odrastanje bilježili kamerom i sigurni smo da će video koji slijedi biti jedna od slađih stvari koje ste danas pogledali. 

Pročitajte više