Spasili su je od eutanazije. Ovo je njezina reakcija na prvi Božić s obitelji

Screenshot: YouTube

ABBY je kujica koja je trebala biti uspavana. Ona se našla u skloništu koje, nakon nekog vremena, poseže za onim najgorim. No Abby je imala sreće i prebačena je u sklonište u kojem takva pravila ne vrijede.

Tamo ju je i pronašla njezina sadašnja obitelj. Kada su ušli u prostoriju prepunu bokseva, Abby je bila jedina koja nije ispustila nijedan zvuk. Kraj nje je stajala istrošena teniska loptica, jedina igračka koju je ikada imala. Obitelj se odmah složila da je Abby ljubimac kojeg će povesti doma.

Mislili su tada, kako sami kažu, da oni spašavaju nju. No ona je, zapravo, spasila njih. U njihov je dom unijela ljubav i toplinu, a postala je i terapijski pas koji pomaže ljudima s depresivnim poremećajem. Abby je najbolji dokaz da svaki pas zaslužuje živjeti.

Svaki pas u sebi ima neizmjernu ljubav koju će uvijek rado podijeliti s drugima. U nastavku pogledajte njezinu reakciju na novu igračku, a ako i vi želite nekome pružiti dom još ove godine, pogledajte fotke pasa akcije Udomi uz Index. I oni čekaju svoju osobu koja će im promijeniti život. 

Pročitajte više