Splićanka prepričala šetnje sa svojim psom: "Pazi da pokupiš go*no. Hoćeš li u lov?"

Foto: Facebook/Tanja Radmilo

SPLIĆANKA Tanja Radmilo nasmijala je mnoge statusom u kojem je opisala situacije koje joj se događaju otkad ima preslatkog psića Papija.

"Top pet replika otkad mi je Papi najbolji drug", započela je Tanja u tekstu u kojem će se prepoznati mnogi vlasnici pasa.

"5. Meni nepoznata muška osoba u lokalnoj birtiji, šlapama, kratkim gaćama i obnaženog torza: Šta će ti taj lovački pas? Oli misliš ić u lov?

Baba: Iden u lov na budale čim stasa. Pripazi.

4. Vječno naprđeni lik u ružnim klompama s kojim se svi susretnemo kad nam poštar ostavi žutu cedulju i moramo u Kopilicu preuzet paket ili pošiljku iz njegove nadrkane ruke: Jel' ti nije neugodno šetat toga pasa?

Baba: Jel' nije tebi neugodno hodat svijetom s njuškom Gogoljeva činovnika? Pari da radiš na pošti.

3. Netko: Je li to posavac?

Baba: Nije, pudlica.

2. Netko oko čijeg balkona je tisuću koščica iz kokošjih bataka, krilaca i gomila stakla: Pazi da pokupiš govno od svojega pasa!

Baba: Dođi mi povuci jadac!

I apsolutni favorit

1. Više njih, često, gotovo svakodnevno: Šta si tražila, to si i dobila.

Baba: Najčešće nemam odgovora jer mi Papi grize gaće, špigete, liže tuđe govno, otima se, ne sluša me, glasno laje...", sažela je.

"Ali znate šta, cila ova sitna i jadna zloća se raspline kad mi izađemo vanka, Papija opkoli horda njegovih trogodišnjih obožavateljica iz dvora uz nezamislivu vrisku i ciku, a on se sav popiša od sriće", zaključila je ipak.

Status je prikupio nekoliko stotina lajkova, a mnogi su podijelili i svoja iskustva. 

Imate li vi slična iskustva? Podijelite ih s nama u komentarima.

Pročitajte više