"Srce nam je puno": Iz Dumovca objavili da su tri mace s poteškoćama pronašle dom

Foto: Facebook

IZ SKLONIŠTA za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec objavili su danas lijepe vijesti na Facebooku. Slijepa maca Roza, koja je bila njihova štićenica, konačno je sretno udomljena i dobila je novo ime: Mary Ann Rose.

"Srce nam je puno. Mace domaćice su ju odmah lijepo prihvatile, a kada joj nije do mačjeg društva, uživa u igri omiljenom igračkom", objavili su iz Dumovca na Facebooku uz video mace kako se zabavlja svojom igračkom.

Srce nam je puno! ❤️ Slijepa maca Roza sretno je udomljena! Sada se zove Mary Ann Rose. Mace domaćice su ju odmah lijepo prihvatile, a kada joj nije do mačjeg društva, uživa u igri omiljenom igračkom. Sretni smo što su još neke naše mace proteklih dana dobile svoje ljude. Među njima su Cruella koja je imala osteosintezu bedrene kosti, te Claud koji je ostao bez jedne noge. Svima im želimo sreću u životu na novim adresama!

Objavljuje Azil Dumovec u Ponedjeljak, 12. prosinca 2022.

Udomljene još dvije mace s poteškoćama

Iz Dumovca su dodali kako su još neke mace iz njihovog skloništa udomljene. Među njima su Cruella, koja je imala osteosintezu bedrene kosti, i Claud, koji je ostao bez jedne noge. "Svima im želimo sreću u životu na novim adresama", poručili su.

Adventski kalendar 🐈🌲 2/24 Upoznajte Clouda i Cruellu Video ↪ https://vm.tiktok.com/ZMF4Xnfec/

Objavljuje Azil DumovecČetvrtak, 1. prosinca 2022.

Preostale mace s poteškoćama iz skloništa Dumovec možete pogledati ovdje.

Pročitajte više