"Srce nam puca što ne može dobiti svojeg čovjeka": Mikita je već godinu dana u azilu

Foto: Facebook

IAKO je azil Dumovec većinom sklonište za pse, tamo nerijetko smještaj pronađu i druge životinje, poput mačaka. Jedan od mačaka koji je trenutno tamo je Zvonko.

"Evo kako bi Garfield izgledao nakon dijete! Bio bi isti Zvonko! No naš Zvonko ne poznaje mrzovolju. Predivnog je karaktera! Došao nam je s ozljedom kuka za koju smo utvrdili da je stara i da ne treba intervenciju veterinara.

Kad se već našao tu gdje jest, Zvonko uživa u onome što može dobiti – hrani, smještaju, maženju i paženju. Sada želimo da netko od vas otkrije koliko je lijepo kraj sebe imati Zvonka. Možete li ga udomiti?" napisali su uz fotografiju preslatkog Zvonka.

Evo kako bi Garfield izgledao nakon dijete! Bio bi isti Zvonko! No naš Zvonko ne poznaje mrzovolju. Predivnog je...

Objavljuje Azil DumovecČetvrtak, 1. rujna 2022.

U azilu već godinu dana boravi i Mikita, plaha i povučena mačka koju gotovo nitko ni ne pogleda kada dođe u azil.

"Znate one ljude koji su zbog svoje nenametljivosti u sjeni drugih? Ima toga i u mačjem svijetu! Mikita je jedna od naših odraslih mačaka koja je plaha i povučena, pa mnogima koji k nama dođu udomiti mačku, prolazi ispod radara.

Na ruku joj ne ide ni izgled. Ne ističe se nekom atraktivnom bojom ni neobičnim šarama. No Mikita je sve samo ne obična! Ona je jedna iznimno draga mačka koja je posve neopravdano kod nas već gotovo godinu dana. Srce nam puca što ne može dobiti svojeg čovjeka. Biste li je mogli udomiti?" pitaju iz skloništa.

Znate one ljude koji su zbog svoje nenametljivosti u sjeni drugih? Ima toga i u mačjem svijetu! Mikita je jedna od naših...

Objavljuje Azil DumovecSrijeda, 31. kolovoza 2022.

Pročitajte više