Starica se bojala susjedovog pit bulla, nije ni sanjala što će se dogoditi

Foto: Arjanit Mehana

UPOZNAJTE Simbu, prekrasnog pit bulla koji obožava ljude i djecu. Simba ima vrlo blagu narav, no njegovi mu susjedi baš i nisu vjerovali. Kada bi ga vidjeli na ulici ili u ulazu, rijetko koji bi stao. Većina njih prelazila bi ulicu ili gledala u pod. Više od svih bojala ga se susjeda koja živi točno ispod njega.

No, ona svoj strah nije skrivala. Kada bi joj Simba prišao i pokušao od nje dobiti nekakav znak pažnje, ona bi se sklanjala i u strahu govorila da je nevaljao. No on joj to nikada ne bi zamjerio. To je nedavno i dokazao. Pri povratku iz šetnje, Simba se zaustavio kraj njezinih vrata i počeo lajati. Njegov vlasnik Arjanit Mehana pokušao ga je odvući do stepenica, no Simba se nije htio pomaknuti. Šapicama je grebao po vratima, a onda se iza njih začuo glasić bakice kojoj joj je više od svega trebala pomoć.

Naime, jadna starica dva dana je ležala na podu sa slomljenim kukom i pokušavala dozvati pomoć, no nitko je nije čuo. Arjanit je odmah pozvao hitnu, a kada su je odvozili, bakica se zahvalila što ju je čuo. On je najprije pomislio da se obratila njemu. "Ne kažem vama, mislila sam na psa", rekla je i pogledom pokazala da joj je žao što je sumnjala u njegovu dobrotu. Simba je tako postao heroj zgrade i iako se bakica još uvijek oporavlja u bolnici, on je dobio priznanje od mnogih susjeda. Sigurni smo da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. 

Pročitajte više