Štene mopsa jedva preživjelo na ulici, a danas izgleda neprepoznatljivo

Screenshot: YouTube

DEXA su pronašli na ulici, gladnog, preplašenog, bolesnog i gotovo bez dlake na tijelu. Netko ga je odbacio iako je bio samo štene. Sudeći po njegovom zdravstvenom stanju, sigurno je mjesecima bio na ulici.

Kada su ga primili u lokalni azil, patio je od teškog stadija šuge, tijelo ga je toliko svrbjelo da je češao čak i oči te je gotovo ostao bez jednog oka. No s vremenom je Dex postao sve snažniji, opušteniji i zdraviji. Počeo je pokazivati koliko voli ljude i sve životinje oko sebe.

Nakon tri mjeseca, došlo je vrijeme za njegovo udomljavanje. Iako su se na oglas javile stotine ljudi, zaposlenike azile posebno je zaintrigirala obitelj s pet pasa. Premda su kod kuće imali pravu malu pseću bandu, odlučili su svoja vrata otvoriti još jednom. Dex se odlično uklopio u ekipu, a mi smo sigurni da ima najbolje vlasnike na svijetu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više