Susret štenca rotvajlera i dva mačića topi i najtvrđa srca

Screenshot: TikTok

U VIDEU koji je objavljen na TikTok profilu @juggernautrottweilers možemo vidjeti prvi susret štenca rotvajlera starog osam tjedana i dva mačića, koji također imaju osam tjedana. I štenac i mačići su oprezni i drže distancu, a svaki put kada bi se štenac približio mačićima, oni bi počeli siktati. Unatoč tome, njihovi vlasnici su uvjereni da žele biti prijatelji jer se mačići motaju oko psa. Na kraju videa su svi na okupu kada vlasnica uzme štenca u krilo, a mačići im se pridruže. 

@juggernautrottweilers Lots of people ask if a Rottweiler will do good with cats. That typically depends on the cat it seems 😂 #rottweiler #beautiful #love #cute #puppy #puppies #wa #pnw #kittens #cat #funny #fyp #rottiesoftiktok #kittensoftiktok2023 ♬ nintendo wii (mii channel) song

"Garantiram da će biti nerazdvojni u roku od tri tjedna", "Ovo je preslatko", "Mačke su introverti, a rotvajler je ekstrovert", "Uskoro će se svi skupa maziti", "Bit će najbolji prijatelji", neki su od komentara oduševljenih korisnika TikToka.   

Pročitajte više