Udomljavanje

Svaki put kad se vraća u svoj boks, ovom psu se slomi srce

Azil Dumovec

TESLA ima samo dvije godine i oduševio je sve oko sebe, no nikako da ga netko zamijeti i pruži mu priliku da ima obitelj. Ovaj mladi shar pei možda izgleda ozbiljno na slikama, no njegova energija je vesela i zaigrana.

On laje samo kada se želi igrati. Obožava biti u društvu ljudi, kao i šetnje u kojima doista uživa. Nažalost, taj užitak uvijek prekratko traje. 

Svaki povratak u boks iznova mu slomi srce, a njegov tužan pogled kojim gleda volontere kad odlaze iz skloništa, potpuno ih uništi. Sa psima koji ne pokazuju dominaciju se super slaže. Medeni Tesla je pas koji se hrani ljubavlju.

Za njega volonteri kažu da je jedno genijalno, zanimljivo i simpatično biće. Podijelite njegovu priču i pomozite mu da što prije pronađe svoju obitelj pa da se više ne mora vraćati u boks.

Sve informacije za prekasnog Teslu možete dobiti na kontakt broj 01 2008 354, e-mail: info@dumovec.hr ili na Facebook stranici Azila Dumovec

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više