Taši je imao sreće što su ga spasili, no on je i dalje bez svoje obitelji

Volonteri

PRIJE više od mjesec dana je Udruga za zaštitu životinja Veselo dvorište spasila ozlijeđenog hrvatskog ovčara koji je satima ležao kraj ceste u blizini Slavonskog Broda.

Dobio je ima Taši i ima ozlijeđenu kralježnicu te ne može na stražnje noge. On se i dalje nalazi na smještaju kod predsjednice Udruge Darije Debeljak i nitko se nije javio da bi mu pružio smještaj u okolici Zagreba kako bi mogao ići na toliko potrebu fizikalnu terapiju.

Ozlijeđeni hrvatski ovčar satima je ležao na autocesti kod Slavonskog Broda. Volonteri su ga spasili

Taši je mladi pas koji je imao strašnu nesreću, no njegov duh je veseo i zaigran. On uživa u svakom novom danu i zahvalan je što može živjeti voljen i punog trbuščića.

No on zaslužuje puno više, zaslužuje dobiti priliku da ponovno hoda i da dobije obitelj koja će ga voljeti baš takvog posebnog kakav je.

Podijelite njegovu priču i pomozite mu da pronađe dom ili smještaj u okolici Zagreba kako bi mogao ići na fizikalne terapije. Pomozite mu pronaći dom i sretan život.

Sve informacije za Tašija možete dobiti na Facebook stranici Udruge Veselo Dvorište ili u inbox od Darije

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više