Tiktokerica našla rješenje kako da mačke ne skaču po božićnom drvcu, video je hit

Screenshot: TikTok

PRIBLIŽAVA se doba godine u kojem se počinju kititi božićna drvca. Iako je tek sredina studenoga, neki su to možda već i napravili. No ono što je sigurno jest da će se vlasnici mačaka naći na sto muka.

Čini se da su božićna drvca mačkama jako zanimljiva pa jedva dočekaju priliku skočiti na njih. Vjerojatno su mnogi prestali tražiti rješenja za ovo, no jedna korisnica TikToka došla je na zanimljivu ideju -  ona je oko drvca postavila tunel za mačke. Naime, čim se približe drvcu, pažnju im zaokupi tunel pa ni ne razmišljaju o tome da skoče za ukrasima.

@kippergogo This is our first time putting our christmas tree up with our kitties!!😊 So far they have zero interest with the tree and are loving this tunnel 🥰 #christmas #amazonfinds #amazon #amazoncatfinds #catsoftiktok #fyp ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Pratitelji su tiktokerici poručili da im se sviđa njezina ideja. Napomenuli su da bi željeli imati drvce koje će svakog trenutka u danu biti na istom mjestu, a da im pritom ljubimci budu zadovoljni.

Pročitajte više