Tužne oči male Mayle slamaju srca, svoju sreću i priliku za bolje sutra čeka u azilu

Foto: Facebook/Sigurna kućica

MAYLA je mlada kujica koja svoju novu obitelj i savršene ljude čeka u azilu u okolici Velike Gorice. Malena je štićenica udruge Sigurna kućica, a traži one ljude koji će joj omogućiti da odraste okružena igrom, veseljem i neograničenom ljubavi. 

"Mayla je čekala i čekala, stavila je mašnicu i sve, ali na kraju nisu došli. Predivna je, slatka kao med, malena mamine Inne, no sreća ju zaobilazi. Tuga ju podmuklo vreba, malu, bespomoćnu, previše nježnu za ove grube i hladne zidove koji od svijeta odvajaju najljepše duše. 

Takvi su, nažalost, brojni ljudi. Ljepota i dobrota se uništavaju i zatvaraju, dok zlo slobodno hoda ulicama čineći još zla. Mayla u svemu tome nadu može položiti samo u nekoga tko će ju voljeti i spasiti od sudbine koju trenutno ima. Sklonište i boks, dio je objave na Facebook stranici udruge.

Mayla će biti srednjeg rasta, čipirana je i cijepljena, a kad odraste, za nju je osigurana sterilizacija. Svi zainteresirani za njezino udomljenje mogu se javiti udruzi Sigurna kućica.

MAYLA je cekala i cekala, masnicu je stavila i sve, no na kraju nisu dosli 😞💔 Predivna je, slatka kao med, malena mame...

Objavljuje Sigurna KućicaPetak, 29. ožujka 2024.

Pročitajte više