U potrazi ste za ljubimcem? Ovi slatkiši traže zauvijek dom

Foto: Facebook

I ovaj tjedan smo izdvojili neke od napuštenih ljubimaca koji svoje dane provode u skloništima diljem Hrvatske. Ako razmišljate o udomljavanju, možda pronađete nekoga tko odgovara baš vama. Dajte im šansu.

Django

Prekrasan Django trenutno je u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec. "Pun ljubavi za ljude. Jedva čeka iskazati je. Taj predivan pseći div uživao bi u nečijoj kući s dvorištem", poručuju. Ako vam se sviđa, javite se skloništu na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

[TJEDAN NEVIDLJIVIH PASA] Django je pun ljubavi za ljude. Jedva čeka iskazati je. Taj predivan pseći div uživao bi u...

Objavljuje Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - DumovecPetak, 19. travnja 2024.

Ella

Umiljata Ella dane provodi u Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Jako se dobro slaže s drugim psima. Ako biste željeli udomiti baš nju, javite se udruzi putem poruke na Facebooku ili na e-adresu: udomitelj.indigo@gmail.com.

Doobro jutro od naše smješkice Elle😍 Ella je toooliko divan peso, ne znamo što još čekate🐶 Umiljata, pametna, super sa drugim njuškicama! Ella čeka poziv u svoj zauvijek dom📩

Objavljuje Udruga za dobrobit i zaštitu životinja IndigoČetvrtak, 18. travnja 2024.

Željko

Dom pun ljubavi čeka i preslatki kunić Željko. "Pristojan je, mazan, voli mrkvicu i sve što vole mladi, kastriran i zaista više nego spreman nekom biti najbolje uhato društvo", poručuju iz Udruge Mrkvica gdje se on trenutno nalazi. Ako ga želite upoznati, javite se u inbox udruge ili na e-adresu: udruga@mrkvica.hr.

Željko u proljetnom izdanju ☀️🐰 Ovaj bucmasti kastrirani momčić nikako da dobije svoj "THE UPIT" za zauvijek...

Objavljuje Udruga Mrkvica VolonteriSubota, 13. travnja 2024.

Feta

I maca imena Feta bi rado pronašla svoj novi dom. Stara je oko godinu i pol i jako je društvena. Ako ste zainteresirani, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 🧀] Bila je uvijek najmanja u svom leglu, mini mini maca, Fetica 🥰 Kad su spašeni s ulice bila je toliko...

Objavljuje Prava šapaPetak, 19. travnja 2024.

Slavica

Ova prekrasna kujica stara oko godinu dana trenutno je smještena u Skloništu za životinje Sisak. Manjeg je rasta, dobro se slaže s drugim psima, a ne smetaju joj ni mace. Za više informacija o Slavici, javite se skloništu putem Facebooka ili putem e-adrese: skloniste.sisak@gmail.com.

Slavica 🦊 traži svoj dom 🏡 Cura, stara oko godinu dana, teška 8 kilograma, manjeg rasta ( visina 44 cm), izrazito...

Objavljuje Sklonište za životinje SisakUtorak, 16. travnja 2024.

Pročitajte više