Udomi uz Index: Malena Molly pronašla je vlasnike i uživa u svom novom domu

Foto: Jasna Grece/Pet centar Hrvatska

MOLLY je kao beba završila na ulici, no za razliku od brojnih pasa koji dijele njezinu sudbinu, ona je i dalje voljela ljude, a osobito djecu. Tete iz Udruge Merida odmah su primijetile da je posebna, a to je jasno pokazivala svojom sposobnošću da zavede baš svakog volontera i prolaznika u šetnji.

O Molly smo, u sklopu naše akcije Udomi uz Index, pisali u prosincu i bilo je potrebno nešto više od mjesec dana kako bi pronašla udomitelje. Našom akcijom napuštenim i odbačenim ljubimcima dajemo novu šansu i zajedničkim snagama s Pet centrom pronalazimo im domove te ih darivamo bogatim poklon paketom.

Molly trenutno uživa u svom novom domu u Istri, a o tome nas je obavijestila njezina nova vlasnica gospođa Jasna. Jasna obožava duge šetnje prirodom, a kako sama kaže, ponekad joj je trebao suputnik pa je dugo razmišljala o udomljavanju psa. Molly je putem našem akcije ugledao Jasnin suprug, naš vjerni čitatelj, te joj je odmah rekao kako je pronašao savršenog ljubimca za nju.

 

Jasna kaže kako je njezin suprug bio u pravu jer je s Molly kliknula istoga trenutka. Naglasila je kako je Molly nevjerojatno poslušna i inteligentna kujica prepuna ljubavi za sve oko sebe. Njezine najdraže aktivnosti su šetnje s najdražom vlasnicom, druženje sa psećim prijateljima te otkrivanje prirode nedaleko od doma. More joj se, kako kaže Jasna, baš i nije svidjelo, no ipak ne odbija sate provoditi na plaži jer tamo redovno dolaze svi njezini četveronožni prijatelji.

Kako bi Molly i njezini novi vlasnici imali što ljepši i lakši period upoznavanja i prilagodbe, pobrinuo se Pet centar, koji ih je u jednoj od svojih trgovina u Rijeci opskrbio hranom i ostalim psećim potrepštinama. Molly ovim putem zahvaljuje svim čitateljima koji su podijelili njezinu priču i nada se da će isto učiniti i za njezine prijatelje koji još uvijek nisu pronašli svoj zauvijek dom. 

 

Pročitajte više