Udomljena kujica neprestano bježala iz novog doma, razlog je pretužan

Screenshot: YouTube

STARIJI bračni par udomio je preslatku lutalicu. Pronašli su je u blizini svog doma i odlučili stati na kraj njezinim mukama. Izgledala je preplašeno i tužno, bila je užasno mršava, a oni su znali da joj treba obitelj koja će se brinuti o njoj. Došla je u njihov dom bez oklijevanja, no vrlo brzo počela je zahtijevati da je puste van.

Stajala bi kraj ograde i tužno zavijala sve dok joj ne bi otvorili vrata. Tada bi nestala brzinom munje, a njima nije bilo jasno kamo ide i što radi. No vrlo brzo dobili su odgovor na to pitanje. Njihova nova ljubimcima odlazila je po svoje mrtve štence te ih je donosila u svoj novi dom. Kada su njezini vlasnici shvatili o čemu se radi, slomili su se.

Svako su štene otišli zakopati, no ona bi ponovno bježala iz dvorišta, otkopala ih i donijela kući. Kada je shvatila da ih kod kuće ne može imati, odlučila ih je ostaviti u napuštenoj kući. Vlasnici nisu znali što učiniti i kako joj pomoći pa su se obratili veterinarki. Ona je odlučila riješiti se trupla štenaca te je vlasnicima dala upute za postnatalnu njegu. Dodala je da u tom periodu moraju biti blagi prema kujici te joj poklanjati puno ljubavi i pažnje. Sigurni smo da će njezini vlasnici taj zadatak obaviti savršeno. 

Pročitajte više