Udomljena kujica prigovara svojim vlasnicima svaki put kad je ostave samu kod kuće

Screenshot: TikTok

VLASNICA kujice Ditte svoju je ljubimicu udomila iz Ukrajine, a povezale su se u jako kratkom roku. Ditta je toliko privržena svojoj vlasnici i njenom partneru da joj teško pada kad je ostave samu kod kuće čak i ako je to samo nakratko. 

Na snimci koju je Dittina vlasnica objavila prije dva dana možemo vidjeti kako Ditta grdi svoje vlasnike jer su je ostavili samu kod kuće. Ditta na snimci laje na svoje vlasnike, odbija ih pogledati i ne želi im se približiti.

"Ono kada se tvoja udomljena kujica naljuti na tebe i drži ti prodike svaki put kad se vratiš kući nakon što si je ostavio samu", napisala je Dittina vlasnica u objavi pregledanoj više od 460 tisuća puta. 

@dittawiggles My invite must have gotten lost in the mail 😭 #fyp #foryou #trending #dogsoftiktok #dogtok #petsoftiktok #viral #dog #relatable #rescuedog #dogdad #pets #rescue #home ♬ Billie Bossa Nova x West Coast - ¡★!

"Jasno ti je dala do znanja što misli", "Ne želi te ni pogledati", "Dobro ti je i rekla", "Obožavam je", "Ispričaj joj se i daj joj pseće poslastice", "Nemoj je više ostavljati samu", pisali su gledatelji videa u komentarima.

Pročitajte više