Udomljeni pas prvi put osjetio travu pod šapama, njegova reakcija je neprocjenjiva

Screenshot: Facebook

POSLJEDNJIH tjedana tisuće biglova spašene su nakon što je naređeno zatvaranje skloništa  u Virginiji u kojem su bili smješteni.

Među psima koji su dobili novi dom našlo se i preslatko štene imena Sami, koje je cijeli svoj život do tada provelo zatvoreno, daleko od ljudi i svih životnih radosti.

 

Objavljuje Karen Shrader u Utorak, 16. kolovoza 2022.

Prošlog četvrtka Karen Shrader i njezina obitelj promijenili su Samijevu sudbinu kada su ga odlučili udomiti.

"Prvog dana bio je vrlo plah", rekla je Shrader za The Dodo. "Usudio bi se udaljiti samo nekoliko metara od našeg kreveta."

Međutim, ubrzo je Sami otkrio travnato dvorište. Tamo je prvi put u životu dotaknuo travu, a njegova reakcija raznježila je njegove nove vlasnike.

This little girl is one of the 4,000 beagles who was in a Virginia breeding facility which was shut down by the US government. The beagles were to be sold to research labs! She is our foster pup & we have named her Sami! We are fostering in hopes to adopt this precious girl! Until Lexington Humane Society rescued 15 of the beagles this week, none had the privilege of touching grass or given the chance to be a dog! We brought Sami home Thursday & after only the 3rd day of love & care watch her blossom to doing zoomies!!

Objavljuje Karen Shrader u Subota, 13. kolovoza 2022.

U samo nekoliko dana Sami je procvjetao od tužnog, sramežljivog štenca u sretnog i razigranog psa.

"Srce mi je puno jer znam da je došao s mjesta gdje nije mogao biti pas i sada uživa u slobodi da trči, igra se i osjeti dodir pun ljubavi!", zaključila je vlasnica.

Pročitajte više