Udruga Devet života se brine za napuštene mace. Ostali su bez hrane, pomozite im

123rf.com

UDRUGA Devet života iz Osijeka se brine za napuštene mace, a broj se svakodnevno povećava. Volonteri se brinu za mace koje su napuštene, ozlijeđene ili bolesne, te uz veterinarske troškove imaju i dodatne troškove.

Financiraju se isključivo iz donacija dobrih ljudi i ovim putem su nas zamolili da podijelimo njihov apel. Naime, ostali su bez onoga najvažnijeg, a to je hrana za mačke o kojima skrbe.

Neke mogu jesti običnu mačju hranu, dok je nekima potrebna medicinska hrana. Kako sami kažu: "Račun nam je prazan, dugujemo preko 9 tisuća kuna veterinarima, hrane za mačke nemamo dovoljno.

Do kraja tjedna ne znamo s čime ćemo ih nahraniti. Osim 80-tak mačaka koje trenutno imamo na skrbi, pomažemo ljudima koji su slabijeg imovnog stanja, a brinu se o uličnim macama."

Udruga Devet života vas moli za pomoć, a više o njihovom radu možete saznati na Facebook stranici te im se za sve informacije možete javiti i na e-mail udruga.devet.zivota@gmail.com.

Ako ne možete pomoći donacijom, podijelite njihovu priču jer im je svaka pomoć trenutno prijeko potrebna. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više